Just nu supererbjudande från Comfort Zone!

Exklusivt ansiktsvatten från Comfort Zone (värde 345 kr) – då du handlar Everyday rengöringsmjölk och valfri Renight-produkt

Måste bara tipsa om att www.tlmshop.se nu har ett super-erbjudande från italienska Comfort Zone. När du handlar en Everyday rengöringsmjölk och en valfri Renight produkt så får du ett Everyday ansiktsvatten helt gratis! (värde 345 kr)

Personligen tycker jag att Everyday produkterna är helt ljuvliga, en lagom doft av ljuvliga blommor, skön konsistens och hög effekt. Rengöringsmölken är så mild mot huden att den passar den mest känsliga huden. Den torkar inte ut huden men rengör ändå ordentligt och tar bort makeup. Ansiktsvattnet pumpar in fukt i huden och innehåller ingen uttorkande alkohol och gör att efterföljande produkter får bättre effekt.

Renightprodukterna är härliga nattprodukter som är fullproppade med antioxidanter och närande ingredienser. Renight recover krämen kan även användas på dagen till en riktigt torr hud och innehåller godsaker så som Gojibär, Lykopen, Hyaluronsyra.

comfortzone-erbjudande

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s