I dag medverkar The Luxurious Mama i BarnNets julkalender 3/12 2012

The Luxurious Mama medverkar i BarnNets julkalender 3/12 2012

Lucka 3: 20 procent på amningsplagg från Cache Coeur lingerie

I lucka 3 finns ett perfekt erbjudande för dig som är gravid eller ammar (eller bara vill vara snygg). The Luxurious Mama ger dig 20% rabatt på fina underkläder från Cache Coeur lingerie. Missa inte tävlingen: Vinn en lyxig presentkorg – värd 2 000 kr!

Cache Coeur lingerie har skapat lyxiga amningsplagg som inte längre behöver döljas!

En amningsbehå är väldigt viktig under de månader som du ammar ditt barn. Detta för att ge stöd åt din byst som varierar i storlek under amningen och för att undvika rygg och nackproblem. Cache Coeur har kombinerat innovativa och praktiska amningslösningar med ett snyggt och exklusivt utförande.

Fakta om Cache Coeur produkter
– Smarta och innovativa amningslösningar med magnetclips, så diskreta att ingen kommer att veta att det är ett amningsplagg du bär!

– Ett töjbart ultramjukt microfibertyg gör att plagget passar både innan och efter graviditet.

– För att din hud alltid ska vara så torr som möjligt har kuporna två zoner. Den blöta zonen är fodrad med microfiber som torkar snabbt. Den torra zonen är fodrad med bomull som är mjuk och skön mot din hud.

– Materialen i alla plaggen är ÖKO-Tex-certifierade. Det innebär att de är helt fria från skadliga ämnen för att din och ditt barns hud ska må bra.

– Behån har 4 hyskor i ryggen vilket ger dig mer flexibilitet att ändra din storlek, detta är utmärkt då din kropp ofta varierar i omfång under amningsmånaderna.

– Behåns byglar har utarbetats för att ge extra stöd och komfort. Byglarna har en mera öppen form för att ge en perfekt och skön passform.

Erbjudande:
20 % rabatt vid köp av Cache Coeur lingerie

Ange kod: BarnNet03

Gäller till: 11 december 2012.

Till butiken: The Luxurious Mama

Tävling!

Vinn en lyxig presentkorg – värd 2 000 kr

Tävling för alla mammor och gravida! Vi vill gärna få lite härliga tips på hur du som mamma gör för att känna dig lite vardagslyxig.

Svara på frågan: Vad gör du när du vill känna dig lite vardagslyxig?

Maila ditt svar, ditt namn och din adress till sara@theluxuriousmama.se. Då är du med och tävlar om en lyxig presentkorg fylld med härliga produkter från The Luxurious Mama, till ett värde av 2 000 kr. Tävlingen pågår t.o.m den 31 januari 2013. Den lyckliga vinnaren meddelas på vår Facebook-sida 1 februari 2013. Är du nyfiken om innehållet i presentkorgen så kan du gå in på vår Facebook-sida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s