Fantastiskt julerbjudande från Exuviance!

Du har väl inte missat julerbjudandet från Exuviance? www.tlmshop.se

När du köper en valfri nattkräm av Evening Restorative eller Age Reverse Night Lift får du världens bästa fotkräm helt gratis! Och ja, det är faktiskt en helt suverän fotkräm som kan trolla med hälsprickor och torr hud. De som känner mig vet att jag inte brukar säga så om en produkt om jag inte verkligen tycker fungerar. Har haft kunder på salongen som inte behövt gå lika mycket på fotvård, tackvare denna effektiva kräm. Många som haft problem med sprickor och torr hud på armbågar, knän och händer har även använt den där med kanonbra resultat. Så har DU glömt bort dina fötter?

Den här effektiva fotkrämen innehåller en myckt avancerad formula som trollar bort torr och sprucken hud. Vid regelbunden användning blir huden markant mjukare och smidigare. Den innehåller en exklusiv blandning av AHA och PHA samt vitamin E i en specialutvecklad formula för att milt och effektivt kunna exfoliera och reparera en torr och sprucken hud. Krämen är utan parfym och passar därför även den mest känsliga huden. Kan med fördel också användas på andra utsatta områden, som t ex armbågar och knän.

Användning: Smörj in fötterna och/eller armbågar på kvällen. Vid behov kan krämen även smörjas in på morgonen. Om din hud ska utsättas för sol, rekommenderas att använda krämen används nattetid och då i kombination med solskydd på dagen.

• 
Aktiva ingredienser: Glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och glukonolakton samt Provitamin E. Sammansatt med ett exklusivt amfoteriskt komplex för att ge maximal effekt utan att irritera huden.
• Dermatologiskt utvecklad/allergitestad.
• Oparfymerad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s