Bästa nattkrämen mot torr hud!

Renight recover cream från Comfort Zone

Den stackars huden har det inte så lätt just nu, kallt ute och inne börjar elementen gå på högvarv. Ser att många av mina hudvårdskunder har problem med mycket torr hudyta och inkapslade orenheter under. Renight recover cream är en fantastiskt skön nattkräm (som faktiskt kan användas på dagen med). Den reparera, vårdar och ger massor med fukt och näring under tiden du sover och gör att huden känns silkeslen på morgonen. Vad mer kan man begära!

Aktiva ingredienser: Gojibär, Lykopen, Hyaluronsyra.

Gojibäret är den värdefull frukt som kommer från Tibet och har enligt gamla traditioner mirakulösa anti-age egenskaper. Oljan som utvinns från bären innehåller en mycket hög koncentration av antioxidanter jämfört med andra frukter. Gojibär är en av de effektivaste antioxidanterna som finns, de skyddar huden och reparerar skador som orsakats av fria radikaler. Gojibär tillsammans med den aktiva antioxidanten lykopen garanterar ett effektivt skydd upp till 12 timmar.

Hyaluronsyran är fuktgivande och har en skyddande effekt mot hudens åldrande.

Lykopen, är en kraftfull antioxidant som kommer från tomater. Lykopen är en dyrbar antioxidant för huden och som framställts genom en exklusiv extraktionsmetod. Denna speciella metod möjliggör användning av specifika enzymer när man avlägsnar skinnet på tomaten och frisätter den utan att förändra den på något sätt. Lykopen, ger med dess kraftfulla antioxidant effekt en neutralisering av fria radikaler orsakade av föroreningar. Tester visar att Lykopen bevarar sin antioxidativa verkan även i närvaro av föroreningar under 12 timmars tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s