3 spännande restaurang tips i Göteborg!

Fått tips om tre bra ställen i Göteborg jag bara måste testa:-)

Three doors deli– Prinsgatan 5, Göteborg

t.ex. deras favoritsallader

Kallrökt Lax 125 risoni, sjögräs, picklade grönsaker, ägg, sesamfrön, rökta musslor, soyareduktion och wasabi

Lufttorkad Hjort 125 matvete, västerbottenost, kantareller, ruccola saltbakade betor, honung och chilidressing

Rökt Ankbröst 125 couscous, picklad blomkål, fikon, blåmögelost, rostade solrosfrön balsamicodressing.

Hotell Dorsia – Trädgårdsgatan 6, här har jag faktiskt testat deras champagne-drinkar:-)…

eller vad sägs om…

Grand étage

Ostron naturell

Bakad ankleverterrine med plommon och hasselnötsbröd

Boqueronnes på strömming,

Utvalda ostar och charkuterier från valda delar av europa

Samt liten råbiff med pepparrot,

Serveras på våningsfat med tillbehör

285 sek per person

Grand lux étage

Detta våningsfat består av

Grand étage som ackompanjeras av

En servering kalixlöjrom på klassiskt vis

Samt stenugnsbakad tartiflette

Eller om man som jag älskar champagne så har 2 unga tjejer öppnat en champagebar – Forssén & Öberg på Kyrkogatan 13

Underbart, heja Göteborg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s