Blossa glögg 2012

Köpte igår Blossas julglögg för 2012, hihi redan…men jag lovar jag ska inte öppna den riktigt än… Fick dock höra att den redan släpptes den 14 september…jösses!

Glöggen har faktiskt fått ett riktigt varmt mottagande av de som testat den. Yuzu Ingefära har beskrivits som både fräsch inte för söt sliskig och en av de deras bästa årgångsglögger! Bäst är den tydligen om den serveras ljummen eller varm, men det är så klart en smak sak.

Så här skriver Blossa själva om sin glögg, låter rätt spännande:-).

ÅRETS SMAK

Yuzu Ingefära

En höglänt och frostbiten sluttning i ett avlångt land i fjärran östern. Långt bort från allt vad glögg heter. Här växer yuzufrukten vilt – och har så gjort sedan samurajernas dagar. 800 mil bort möter för första gången den japanska frukten svensk glöggkultur. Och här, i vårt lika frostbitna och avlånga land i väst, står den nu klar att avnjutas. Resultatet av det osannolika mötet mellan svensk tradition och fjärran österns frukt. En lika utsökt som välbalanserad starkvinsglögg med yuzufruktens smak av både grapefrukt och mandarin – en smak som samspelar väl med ingefärans kryddighet.


Annonser

2 thoughts on “Blossa glögg 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s