Min nya idol!

Vilket inspirerande seminarium jag var på ikväll. Charlie Söderberg (ni vet han från lyxfällan) höll i en mycket stimulerande och brinnande föreläsning om hur man skaffar sig ett rikare liv. Och vem vill väl inte ha det, vi vet bara inte hur? Vi vill ha mer tid, mer pengar, mindre utgifter mm. men vi är sällan så handlingskraftiga att vi inte kommer längre än till att just tänka den trevliga tanken. Nähä nu får det vara slut på detta, det var så kul att jag och min kompis på plats bokade upp oss för en heldag med mera inspiration angående ämnet.

 

Charlie Söderberg

Charlie Söderberg är en av Sveriges mest framgångsrika och namnkunniga föreläsare. Genom sitt arbete som ekonomicoach, sina hundratals föreläsningar runt om i Sverige och boken ”Ett rikare liv” har Charlie hjälpt och påverkat över 10.000 människor till ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi i livet.

Med sin unika kombination av humor, rakhet och talande bilder, blandar han skratt med käftsmällar samtidigt som han täcker högt så väl som lågt kring hur du kan tänka annorlunda för att skapa andra resultat i livet.

Charlie har en brokig bakgrund som bl a sträcker sig över ogräsrensare, gatuartist, mäklare, stjärnsäljare, chef, programledare och coach. Charlie är passionerad och underhållande och bidrar med klarsynthet och nya perspektiv. Med sin förkärlek för familj och matlagning trivs han som allra bäst hemma i köket omgiven av puttrande kastruller i goda vänners lag.

Mest känd är han kanske som programledare för TV3s program Lyxfällan, där han hjälpt många människor i akuta och ofta hopplösa ekonomiska situationer tillbaka till ett drägligt liv. Lyxfällan utsågs såväl 2007 som 2008 till Sveriges bästa livsstilsprogram.

Syftet med Charlies och Balansekonomis engagemang i Lyxfällan är att visa människor att om vi kan komma så långt med så dåliga förutsättningar på bara en vecka så finns det inga gränser för vad man på ett år själv kan skapa hemma med hyggliga förutsättningar.

(ovanstående text är tagen från utbildningsföretaget balansekonomi)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s